Aan het woord - Dennie van der Kooi

Kan je jezelf even kort voorstellen?

Mijn naam is Dennie van der Kooi, ben 26 jaar en ik woon in Franeker. Ik fiets voornamelijk op de weg en probeer ieder jaar mijn podiumplaatsen bij elkaar te rijden. Zo heb ik dit jaar gewonnen in Gaast, podium in Workum en op het prachtige Texel. Daarnaast werk ik fulltime als planner bij Monsma Transport in Vrouwenparochie, dus het is af en toe plannen en pieken op de juiste momenten met het wielrennen op de weg.  

Welke edities heb je meegedaan de City Wall Cross?

De editie van vorig jaar (2018) en die van 2017. Daarin is het plezier dat iedere deelnemer uitstraalde, me het meest bijgebleven.

Hoe zou je de Breman City Wall Cross omschrijven?

Het is een uniek evenement midden in de stad Franeker. Dat geeft een race op de mountainbike altijd extra sfeer ten opzichte van een wedstrijd buiten de stad. Bovendien is het laagdrempelig karakter van de BCWC mooi, want dat geeft iedereen de kans om mee te doen.

Ga je de aankomende editie ook weer meedoen?

Zoals het nu lijkt wel. Mijn doelstelling is om tijdens de Sprintrace zo hoog mogelijk te eindigen en plezier te hebben!

 

Dennie van der Kooi maakte vorig jaar het podium volledig door in de regen naar een derde plek te snellen. 

Schrijf je hier in voor de 7e editie van de Breman City Wall Cross!

Na 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 is de editie van 2019 alweer de 7e editie die gepland staat. Inschrijven kan via onderstaande knop 

Sluit Menu