Aan het woord - Gerard v/d Helm

Een korte introductie van… één van de partners: Moto Delicato (oprichter Gerard)

Mijn naam is Gérard v/d Helm al dertig jaar zelfstandig ondernemer in de binnenstad van Franeker. Ik run 3 bedrijven , maar ik sponsor de Breman City Wall Cross met mijn bedrijf Moto Delicato . Één catering bedrijf in ijs en toebehoren. Ik heb dit in 2015 opgericht met mijn zonen om hun enthousiast te maken voor ondernemen. Wat klein is begonnen met 1 ijskar is nu uitgegroeid naar 6 voertuigen waarmee we in heel Nederland actief zijn. We hebben vaste standplaatsen in Franeker en Harlingen.

Het belangrijkste is goede producten leveren en afspraken nakomen. Één tevreden klant is het meest dankbare wat je als ondernemer kunt meemaken.

Wat is je reden om dit spektakelstuk te steunen?

Omdat ik altijd zelf heb gemoutainbiked was het voor mij een logische stap om dit leuke initiatief te steunen!

Wat wil je de deelnemers meegeven?

Wat ik de deelnemers mee wil geven is geniet van de dag , maak mooie contacten en wees sportief. Mocht je ook nog iets winnen dan is dat mooi meegenomen. Maar ik ben van de olympische gedachte meedoen is belangrijker dan winnen.

Heerlijk ijs van Moto Delicato!

Schrijf je hier in voor de 7e editie van de Breman City Wall Cross!

Na 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 is de editie van 2019 alweer de 7e editie die gepland staat. Inschrijven kan via onderstaande knop 

Sluit Menu